• Demo Hotel Bodrum
Sunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday ResortSunshine Holiday Resort

Sunshine Holiday Resort

GENEL BİLGİLER
Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 3 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Likya Yolu Yürüyüş Parkuru - 2,5 km / 1,5 mi
Ölüdeniz Tabiat Parkı - 4,1 km / 2,6 mi
Ölüdeniz Plajı - 5,5 km / 3,4 mi
Kumburnu Plajı - 5,8 km / 3,6 mi
Ölüdeniz Blue Lagoon - 5,8 km / 3,6 mi
Soğuk Su Koyu - 7,4 km / 4,6 mi
Kıdrak Plajı - 7,4 km / 4,6 mi
Fethiye Stadyumu - 8,6 km / 5,4 mi
Fethiye Müzesi - 8,9 km / 5,5 mi
Kral Amyntas Kaya Mezarları - 9 km / 5,6 mi
Fethiye Kordon - 9,4 km / 5,8 mi
Fethiye Balık Pazarı - 9,4 km / 5,8 mi
Fethiye Kalesi - 9,5 km / 5,9 mi
Afkule Kilise Harabesi - 12,1 km / 7,5 mi
Sultan's Aquapark - 12,9 km / 8 mi

En yakın havaalanı Dalaman (DLM-Dalaman Uluslararası) - 62,5 km / 38,8 mi


Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Fethiye bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 ayak kare alanda toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (24 saat) ücretli olarak hizmet vermektedir.
Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Sunshine Holiday Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.


Likya Yolu Yürüyüş Parkuru yakınında
Fethiye bölgesindeki Sunshine Holiday Resort konaklamanızda Likya Yolu Yürüyüş Parkuru ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Ölüdeniz Tabiat Parkı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ölüdeniz Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Kumburnu Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.
Misafirler için minibar olan 204 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Kocapirnal Cad. No. 3 ovacikFethiyeMugla

TESİS OLANAKLARI:


  • Asansör
  • Bar(lar)
  • Konferans Odası
  • Kablosuz İnternet
  • Açık Otopark
  • Oyun Odası

SORULARINIZ İÇİN TIKLAYIN

Sunshine Holiday Resort ve diğer hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.