• Demo Hotel Bodrum
Gumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus KonakGumus Konak

Gumus Konak

GENEL BİLGİLER

Doğa cenneti Akyaka Beldemizdeki “Gümüş Konak” geleneksel Osmanlı - Anadolu Mimarisinin ve Sn. Nail Çakırhan’nın Ağa Han Mimarlık ödüllü evlerinden esinlenerek yapılan 21 odadan oluşan butik otelimizin her odası farklı tasarlanarak ahşap ve taş işçiliğinin güzel bir örneğidir. Akyaka'nın ünlü mimarisi, mavi bayraklı plajının yanı sıra yaz-kış buz gibi akan kaynak suyu ile Kadın Azmağı'nın da ayrı bir yeri vardır.


Otelimiz Akyaka'nın en güzel konumunda Azmak Nehri tarafında konumlanmış olup, sahile sadece 6 dakika yürüme mesafesindedir.
Akyaka Sahili'ne sadece 500 m. mesafededir.
Akyaka Mahallesi Koyuncu Sokak 22Ula/Mugla48000 Akyaka

SORULARINIZ İÇİN TIKLAYIN

Gumus Konak ve diğer hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.