TatilBorsasi.com

Artı Turizm ve Dış Tic. Ltd. Şti. (World Selection Turizm)

Miami & Orlando Turu 03.10.21/ Setur

Mükemmel kumsalları , 24 saat gece hayatı , alışveriş ve dünyaca ünlü cruise gemilerinin…
  • Büyülü gün batımı manzaraları
  • Farklı kültürlerle kaynaşmak

Satın alınan tur “LaranazUSA” organizasyonu olup, diğer seyahat acentaları misafirlerinin de katılımı muhtemel olacaktır.

Bu turda Türkiye çıkışlı rehberlik hizmeti bulunmamaktadır. Rehber grubu ilgili şehre varıştaki havalimanında karşılamaktadır.

Tüketicinin seyahatin başlamasına 30 gün kalana kadar (gezinin başlangıç günü sayılmaz) tura katılmaktan vazgeçmesi durumunda ödemiş olduğu ücretin tamamı (uçak bileti hariç) iade edilir. Ancak yurt dışı seyahatlerinde vize hizmeti verilmiş ise iade edilmez. Amerika İç hat biletlerinin iadesi yoktur. Bazı turlarımızda dış hat uçak biletleri (Türkiye çıkış/dönüş) tur kalkışı kesinleştiğinde kesilebilir. Bu biletlerde havayolundan gelecek ceza işlemine göre değerlendirilecektir.

Otel Voucher belgenizin, uçak biletinizin ve seyahat sigortanızın seyahat süresince yanınızda bulunması gerekmektedir. Bu evrakların yanınızda olmaması durumunda ülkeye girişlerde sıkıntı yaşanabilmektedir. Acentemizin bu konuda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Turumuzun gerçekleşebilmesi için minimum 20 kişi katılım şartı gerekmektedir. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, gezi hareket tarihinden 20 gün önce tur iptali bilgisi tarafınıza iletilecektir.

Setur, gerekli gördüğü durumlarda önceden yolcularına haber vermeksizin, programın içeriğini bozmadan, turların ve şehirlerin, program içerisindeki sırasını ve uçulacak olan ana havayolunu değiştirebilir.

Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen/verilemeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezilerin ya da turların yapılamamasından acentemiz sorumlu değildir.

Programda belirtilen turlar panoramik olarak yapılacak olup, herhangi bir ören yeri/müze giriş ücreti fiyatlara dahil değildir.

Sigorta şirketinin kabul etmesi durumunda; 75 yaş üzeri sigortalıların ani rahatsızlık sonucu tedavi masrafları ödenmez, sadece kaza sonucu tedavi masrafları karşılanır. 80 yaş üzeri sigortalıların ise tıbbi tedavi masrafları ödenmez, sadece nakil hizmetleri organize edilir ve karşılanır. Sigorta poliçenizin tüm detayları için satış temsilcinize danışabilirsiniz.



TUR PROGRAMI


1 Gün | İstanbul-Miami

Dış Hatlar gidiş Terminali’nde uçuş saatinizden 3 saat önce bulunma. Bilet, bagaj ve gümrük işlemlerinin ardından Miami'ye hareket. Varışımıza takiben havalimanında sizleri bekleyen rehberiniz eşliğinde otelimize transfer. Odaların dağılımından sonra dinlenmek için serbest vakit. Geceleme otelimizde.



Konaklama: Hampton Inn Miami Airport West 3* vb.

2 Gün | Miami

Sabah serbest vakit. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Miami turuna katılabilirler. Bu tur esnasında Coconut Grove, şu anda da belediye binası olarak kullanılan eski Panamerikan havayollarının deniz uçağı terminalini gördükten sonra Marina da fotoğraf molası vereceğiz. Bir birinden güzel evlerden oluşan Coral Gables, eskiden Mercan madeni olan ve şu an halka açık havuza dönüştürülen meşhur Mercan havuzu, Tarihi Biltmore oteli, Bay Side, Miami Beach, Lincoln road, önünde fotoğraf çekeceğimiz Miami beach'in sembollerinden biri olan Versace'nin malikanesi, zenginlerin mahallesi, Kübalı göçmenlerin oturduğu büyük bir mahalle olan Little Havana, şehrin eski harabe bölgelerinden olan ve şu an tüm dünyadan ünlü sokak boyama sanatçılarıyla beraber dev bir projeyle devasa sanat eserine çevrilen Wynwood bölgesi göreceğimiz yerler arasında. Tur sonrası otelimize transfer. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Yıldızlar Adası Tekne ve Everglades Milli parkı turuna katılabilirler. Bu turumuzda ilk önce Miami bölgesinde yaşayan ultra zenginlerin evlerinin bulunduğu adaları görecek daha sonra Everglades'e giderek bölgede bulunan Timsahları ve doğal hayatı görebileceğiniz özel teknelerle yapacağımız safari ardından özel bir şov izleyeceğiz daha sonrasında otelimize transfer. . (Bu turumuzu rehberlerimizin seçimi ile son günde organize edebiliriz) Geceleme otelimizde.



Konaklama: Hampton Inn Miami Airport West 3* vb.

3 Gün | Miami

Üçüncü günümüzde alışveriş yapmak, dinlenmek ve çevreyi tanımak için serbest zaman. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Key West turuna katılabilirler. ABD nin doğu kıyısındaki en güney kasabası olan Key West ‘e yapacağımız bu tam günlük turda özel aracımızla sabah erken Miami’den ayrılacağız. Yaklaşık 2,5 saat sürecek keyifli yolculuğumuz esnasında Florida Keys olarak adlandırılan irili ufaklı birçok adacıktan geçecek bunları birbirine bağlayan kilometrelerce uzunluktaki köprülerden okyanusun muhteşem rengini fotoğraflama şansına sahip olacaksınız. Key West’e varışımızda burayı tanıtan kısa bir panoramik şehir turu yapacağız. Bu turumuz esnasında Southernmost point, ünlü yazar Ernest Hemingway’in evi, eski başkanlardan Harry S. Truman’ın kışlık evi , Key West marinası üzerinde birçok bar ve restoranın bulunduğu Duval caddesi göreceğimiz yerler arasında. Aksam günbatımını seyretmek üzere Isla Morada'ya yola cıkıyoruz. Meşaleler ve canlı müzik eşliğinde gün batımını seyrediyoruz. Bu muhteşem molanın ardından otele dönüş. Geceleme otelimizde.



Konaklama: Hampton Inn Miami Airport West 3* vb.

4 Gün | Miami-Orlando

Sabah özel aracımız ile Orlando'ya doğru yola çıkıyoruz. Yaklaşık 3,5 saatlik bir yolculuktan sonra varacağımız Orlando'da otelimize transfer. Serbest vakit. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Mall & Disney Springs Gece turuna katılabilirler. İlk önce gideceğimiz alışveriş merkezinde bölgenin en ucuz alışveriş imkanını bulacaksınız. Daha sonra gideceğimiz Disney Downtown, içinde bir sürü bar ve restoranın bulunduğu bu eğlence diyarında senenin 365 günü eğlenceleri düzenlenmektedir. Orlando’da gece hayatına meraklı olanlar ve eğlenmek isteyenler için ideal bir yer. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Not: Orlando’ya varışımız öğlen 16:00’ten önce olursa otel check in işlemleri Outlet ten sonra yapılacaktır.



Konaklama: Holiday Inn Orlando SW Celebration 3* vb.

5 Gün | Orlando

Sabah dinlenmek ve çevreyi tanımak için serbest zaman. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Sea World turuna katılarak, Dünyanın en büyük su parklarından biri olan bu parkta çeşitli hayvanlar ile yapılan şovları ve gösterileri izleyebilir, yunuslar ile yüzmenin keyfine varabilir, kendinizi binlerce değişik rengin ve tropikal balıkların ortasında bulmanın zevkini yaşayabilir, ayrıca Roller coaster ve simulatörlere binebilirsiniz. Geceleme otelimizde



Konaklama: Holiday Inn Orlando SW Celebration 3* vb.

6 Gün | Orlando

Sabah dinlenmek ve çevreyi tanımak için serbest zaman. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Universal Studios turuna katılabilirler. Bu turumuzda Universal Stüdyolarının çekmiş olduğu filmlerin canlandırıldığı stüdyoları ve park içindeki eğlence sistemlerini gezeceğiz. Tur sonrası dinlenmek için serbest zaman. Otelimize dönüş ve geceleme otelimizde



Konaklama: Holiday Inn Orlando SW Celebration 3* vb.

7 Gün | Orlando-Miami-İstanbul

Sabah otelden ayrılıp ve Miami Havalimanına transfer oluyoruz. (Çıkış saati rehberiniz tarafından bildirilecektir. Tur olmaması durumunda saat 12:00-14:00 arasında olacaktır) Yaklaşık 8 saatlik süremizi değerlendirmek için arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği ve Orlando'yu sizlere çok farklı bir şekilde tanıtacak Winter Park turuna katılabilirler. Bu gezimizde birbirlerine kanallarla bağlı Virginia, Osceola ve Maitland göllerini geziyoruz. Doğu Amerika'daki zenginlerin göl kenarındaki yazlık evlerini ünlü Rollins üniversitesini ve bölgenin doğal güzellikleriyle göl hayatını göreceğiz ve butik restoranlar, cafeler ve dükkanlarıyla ünlü Park Avenue da serbest vaktimiz olacak. Akşamüstü Miami havalimanına transfer. Check-in, pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra İstanbul'a hareket. Geceleme uçakta.


8 Gün | İstanbul

İstanbul'a varış ve turumuzun sonu. Hizmet kalitemizi arttırmak adına sizlere vereceğimiz anket formlarını doldurmanız bizim için önemlidir. Bir sonraki seyahatinizde görüşmek üzere...


DAHİL OLANLAR:
THY ile İstanbul-Miami-İstanbul arası ekonomi sınıf uçak bileti
Miami'de belirtilen veya benzeri otel grubunda 3 gece oda bazında konaklama
Orlando'da belirtilen veya benzeri otel grubunda 3 gece oda bazında konaklama
Tüm Transferler
Resort Fee & Ayakbastı ücretleri
Türkçe rehberlik hizmeti (Varışa istinaden başlayacak olup tur bitimi dönüş h.limanında son bulacaktır.)
Seyahat sağlık sigortası (Tur iptali durumunda tur fiyatının %15'i kapsam dışındadır.)

HARİÇ OLANLAR:
Yurt dışı çıkış harcı (İlgili bankalara veya havalimanındaki maliye veznelerine yatırabilirsiniz)
Sabah kahvaltıları, öğle ve akşam yemekleri
Yemeklerde alınan içecekler
Kişisel harcamalar
Rehber ve şoför bahşişleri
Ekstra turlar
Programda dahil olduğu belirtilmeyen tüm servisler

EK BİLGİLER

Otellere giriş saati en erken 15.00’dir.

Çocuk fiyatı, aynı odada 2 yetişkin olması durumunda uygulanmaktadır. 1 Yetişkin + 1 Çocuk olması durumunda 2 yetişkin fiyatı uygulanmaktadır.

Programda belirtilen oteller “ve benzeri” dir. Kesin otel bilgisi tur kalkış tarihinden önce bildirilecektir.

Üç kişilik odada konaklama müsaitliğe bağlıdır. Üçüncü kişi için açılır-kapanır ek yatak verilir. Bu yatak tipi standart yataklardan küçüktür.

Kimi otellerde iki ayrı yataklı oda bulunmaması durumunda çift kişilik yataklı bir oda verilebilir. Çift kişilik yatak bulunmaması durumunda da iki ayrı yataklı bir oda verilebilir.

Kimi oteller check-in esnasında kredi kartınızdan olası harcamalarınız adına belli bir miktar bloke edebilir.

Turlarımızda kullandığımız otellerde yapılan rezervasyonlar grup rezervasyonu olup, alınacak kahvaltılar farklı bir salonda gruba özel olarak verilebilir ve standart otel kahvaltısından farklı olabilir.

Tek kişilik odalarda yatak tipi tek kişiliktir.

Çift kişilik yataklı oda müsaitlik doğrultusunda verilebilir.

Uçuş Notları

Amerika İç hat biletlerinin iadesi yoktur. Bazı turlarımızda dış hat uçak biletleri (Türkiye çıkış/dönüş) tur kalkışı kesinleştiğinde kesilebilir. Bu biletlerde hava yolundan gelecek ceza işlemine göre değerlendirilecektir.

İç hat uçuşlarında bagaj ücretli olup (Kişi başı 1.bagaj için 30 USD, 2.bagaj için 40 USD, bu tutarlar havayoluna göre değişebilir) ayrıca kilo sınırlaması bulunmaktadır.

Amerikan Ulaştırma Güvenlik İdaresi TSA (Transportation Security Administration) tarafından alınan karar gereği Amerika’ya yapılacak uçuşlarda toz ürünlerin (un, şeker, kahve, baharat, süttozu, kozmetik vb.) yolcu beraberinde taşınmasına bazı kısıtlamalar getirilmiştir. 27.06.2018 tarihi itibarıyla başlayacak kısıtlamaya göre, kişi başı 350 ml ve/veya daha fazla toz içerikli maddelerin kabin içerisinde taşınması yasaklanmıştır.

Uçak biletleri pasaportunuzda geçen isim/soy isim, doğum tarihi, T.C. kimlik numarası ve pasaport detaylarına göre kesilmektedir. Bu bilgilerin acentemize hatalı bildirilmesi durumunda acentemizin bu konuda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Uçuş saatinden minimum 3 saat öncesinde belirtilen havalimanında olunması gerekmektedir.Kimi hava yolları grup rezervasyonlarında online check-in ve koltuk seçimine izin vermemektedir.

Misafirlerimizin koltuk isteklerini (Müsaitliğe göre) check-in esnasında kontuar yetkilisine belirtmeleri gerekmektedir. Bazı hava yollarında gruba özel koltuk blokajı yapılmaktadır. Yan yana veya daha önde oturmak isteyen misafirlerin havalimanında check/in kontuarında işlem yaptırması gerekmektedir.

İç hat bağlantı almak isteyen misafirlerin acentamıza başvurması gerekmektedir. Uçak biletlerinin bağlantılı olarak kesilmesi için iç hat uçuşun acentamızdan alınması gerekmektedir.

İç hat uçuşunu misafirlerimizin kendileri almaları durumunda, uçuşlar bağlanamayacağından olası bir uçuş gecikmesi halinde ana uçuşa yetişilemezse hava yolları ve acentamızın bu konuda bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Grup biletlerinden gidiş uçağına binilmediği/kullanılmadığı durumlarda dönüş uçuşu sistem tarafından otomatik olarak iptal edilmektedir.

Havayolu dolayısı ile olabilecek uçuş iptallerinden, uçuş saatleri ile parkur değişikliklerinden ve fiyat artışlarından acentamız sorumlu değildir.

Türkiye çıkışlı uçuşlarda bagaj hakkı istisnai durumlar dışında 1 parça/20 kg ile sınırlıdır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişkenlik gösterebilir.

Gidilecek ülkelerdeki iç/dış hat uçuşlarında ise bagaj hakları havayollarına göre değişkenlik göstermektedir. Bu uçuşlarda bagaj taşıma ücretli olabilmektedir.

Tüm havayollarının uçuş günü ve saati ile ilgili değişiklik yapma hakkı olduğu gibi bagaj taşıma kurallarını acente/yolcu bildirmeksizin değişiklik yapma hakkı bulunmaktadır.

Ekstra bagaj taşıma ücretleri misafirlere aittir.

Uçak biletlerini kendileri alarak (Acentamızın uçak bileti hariç kayıt almayı kabul etmesi halinde) tura katılan misafirlerimizin, grup ile aynı uçuşları kullanmadıkları takdirde havalimanı-otel-havalimanı transferlerini kullanamayacakları gibi şehir turu veya diğer turlara da katılamayabilirler. Misafirlerin bu durumda grubun oteline ulaşımları kendi sorumluluklarındadır.

Bazı ülkeler artan güvenlik unsurları nedeniyle cep telefonu ve laptop gibi elektronik aletleri güvenlikte açmanızı isteyebilir. Şarjı olmayan cihazları uçağa almayabilir ve bu cihazları ayrı bir güvenlik prosedüründen geçirebilir.




İPTAL POLİTİKASI:
Tüketicinin seyahatin başlamasına 30 gün kalana kadar (gezinin başlangıç günü sayılmaz) tura katılmaktan vazgeçmesi durumunda ödemiş olduğu ücretin tamamı (uçak bileti hariç) iade edilir. Ancak yurt dışı seyahatlerinde vize hizmeti verilmiş ise iade edilmez. Amerika İç hat biletlerinin iadesi yoktur. Bazı turlarımızda dış hat uçak biletleri (Türkiye çıkış/dönüş) tur kalkışı kesinleştiğinde kesilebilir. Bu biletlerde havayolundan gelecek ceza işlemine göre değerlendirilecektir.